Telefoonnummer:
0113-354010
Telefoonnummer: 0113-354010

Medicijnkluisjes Ovezande

Kluisje pintoetsMedicijnkluisjes Ovezande

 

 

In Ovezande is er de mogelijkheid om medicijnen buiten apotheekopeningstijden uit kluisjes op te halen. Dit is een moderne uitvoering van het kastje zoals dat bij mij en mijn collega Wostmann jarenlang heeft gefunctioneerd. Deze kluisjes zijn te openen met een persoonlijke (steeds wisselende) pincode die via de mobiele telefoon wordt verstrekt. Dit werkt ongeveer zoals de TAN code van ING internetbankieren.

Kluisjes Ovezande:

U bestelt medicijnen en geeft aan dat u gebruik wilt maken van de medicijnkluisjes. De assistente noteert het mobiele telefoonnummer waarop u de code wilt ontvangen. De bestelde medicijnen worden voor u na 16.00u in een kluisje neergezet, waar ze gedurende een dag zullen blijven tot u ze ophaalt.

Op uw mobiele telefoon ontvangt u pincode die u nodig heeft om uw kluisje te openen. U heeft de mogelijkheid om 's avonds, 's nachts of de volgende dag uw bestelling uit het kastje op te halen.

U toetst uw pincode in en u kunt het desbetreffende kluisje openen om uw medicijnen mee te nemen.

Instructievideo:

Hieronder ziet u een filmpje waarbij een en ander nog eens wordt getoond. Alleen stap 2 is bij ons niet van toepassing omdat de hal waarin de kluisjes zich bevinden altijd toegankelijk is. De aanmelding is stap 1 kan bij ons ook telefonisch.  

http://www.youtube.com/watch?v=OAoHeRGZna8